Services

Rengøringsservice

Lokalt og altid professionelt

ServiSyd har mange års erfaring og ekspertise i rengøring for private virksomheder,  skoler, banker, hoteller og mange andre typer virksomheder. Vi er altid tæt på dig og vi ønsker at blive netop din virksomheds foretrukne sammarbejdspartner.

Ejendomsservice

Renhold af trapper og flyttelejligheder

ServiSyd sørger for at dine udendørsarealer altid er præsentable. Vi håndterer rengøring af trapper og flyttelejligheder, vedligeholdelse af hække og grønne områder, samt P-pladsvedligeholdelse. Vores vagtordning sikrer dine ejendomme, mens vores viceværtsservice tager sig af småreparationer og snerydning.

Facilityservice

Løsning til næsten alle DINE ønsker

ServiSyd håndterer jeres servicebehov. I tæt samarbjede med vore kunder sammensætter vi den facilityserviceløsning der er tilpasset netop jeres ønsker.

Hospitality

Dine gæster er
vores gæster

ServiSyd er din betroede partner, når det kommer til at byde dine gæster velkommen. Vi bestræber os på at være med til at sikre at jeres gæster altid checker ind til rene og servicerede værelser, meeting rooms og fællesarealer. Vi står gerne på mål, for at jeres gæster får den bedste oplevelse. Vi leverer alt fra friskbrygget kaffe og morgenbrød, frugt til anretning til møder. Vores vinduespolering sikrer at udsigten altid er klar, og vores handyman tager sig af eventuelle problemer. Omkostningerne tilpasses dine belægninger, så indtægter og udgifter passer sammen.

VInduespolering

Klart og tydeligt de bedste på markedet

Med ServiSyd er dine vinduer altid skinnende rene. Vores team håndterer både udvendig, indvendig og intern vinduespolering ved hjælp af miljøgodkendte midler og den nyeste teknologi, så du kan være sikker på perfekte resultater hver gang. Vores renvandstanke, sikre at vinduerne bliver poleret uden kalk, med stor gevinst for miljøet. Sikkerheden er altid i top, også i højderne.